Pivali Form & Rotapack

Postbus: Vervallen
Fax: Vervallen, alleen E-mail
Telefoon: 040 2421608

Acceptgiro's

Gemak van acceptgiro's

Een snel toenemend fenomeen bij overheid, instellingen en bedrijfsleven is het gebruik van voorbedrukte acceptgiro's, die aan de factuur zijn gehecht. Die populariteit is verklaarbaar. Acceptgiro's betekenen gemak, zowel voor de ontvanger als de organisatie die ze verstuurt. Ze verhogen de efficiency van uw betalingverkeer en verkleinen de kans op fouten.

Optisch leesbaar

Pivali was een van de eerste drukkers van dit uiterst functionele produkt en bovendien een van de weinige, die optisch leesbare acceptgiro's kan en mag drukken voor de Nederlandse markt. Wij weten exact wat binnen de wettelijke regels mogelijk is. Zoals wij ook de vele toepassingen kennen, die per branche verschillen. Het gevolg is dat Pivali een breed assortiment standaard acceptgiro's heeft, geschikt voor enkelvoudige en meervoudige facturen en bijvoorbeeld vrijwillige bijdragen.

Speciale wensen

Als innovatief bedrijf met langdurige ervaring weet Pivali heel goed raad met bijzondere wensen van zijn opdrachtgever. Wij leveren losse accept-giro's voor laser- en inktjetprinters of - met pin-feed - voor lijn/ en laserprinters. Met het nieuwe multibandsysteem kunnen wij zonder problemen formulieren samen met andere produkten vergaren.

Probleemloos gebruik

Een perfecte drukkwaliteit en een storingsvrij gebruik kenmerken de acceptgiro's van Pivali. Een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en korte levertijden kenmerken ons bedrijf, dat bovenal een betrouwbare partner wil zijn. Op het totale traject van order tot levering staat een goede samenwerking met de opdrachtgever voorop. Het gezamelijke doel is het bereiken van een optimaal resultaat.

Offerte aanvraag Acceptgiro's

Contactinformatie
Offerte